Vervuilde woning schoonmaken

Soms komt het voor dat een woning zo extreem vervuild is dat het onbegonnen werk is om zelf nog aan de schoonmaak te beginnen. In de meeste gevallen gebeurt dit bij mensen die lange tijd in eenzaamheid hebben geleefd en door lichamelijke of psychische problemen niet meer in staat zijn geweest om hun woning schoon te houden. Op het moment dat de situatie ontdekt wordt door een familielid of woningbouw corporatie dan heeft de persoon vaak de situatie zo lang verborgen gehouden dat we met een zwaar vervuilde woning te maken hebben. Op dit moment kunt u VABOS Woningontruiming inschakelen om dit professioneel en discreet voor u op te lossen.

Meer informatie
Werkwijze bij een extreem vervuilde woning schoonmaken
Als er sprake is van een vervuilde woning dan moet onze werkwijze voor het schoonmaken hiervan worden aangepast. Echter is er geen enkele schoonmaak of woningontruiming die wij niet aan kunnen. De eerste prioriteit ligt in deze gevallen altijd bij het ontruimen en leegruimen van al het afval in de woning. Dit wordt door ons op een milieu bewuste manier afgevoerd. Het volgende stadium is de schoonmaak van de woning waarbij extra aandacht wordt besteed aan het desinfecteren van de woning. In een zwaar vervuilde woning is namelijk regelmatig afval te vinden wat al in verregaande staat van ontbinding is. De laatste fase is de verwijdering van alle vieze geurtjes in huis. Het resultaat is een woning die weer volledig als nieuw is.
 
Belangrijke aandachtspunten bij een vervuilde woning
Het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning is niet zoals een normale woningontruiming. Er zijn dan ook verschillende belangrijke aandachtspunten waar wij ons aan houden bij een vervuilde woning schoonmaken. Zo wordt er van tevoren altijd goed overlegd met de familieleden, woningbouw of GGZ wat er van ons verwacht wordt. Verder is de waarborging van de privacy tijdens het schoonmaken van een vervuilde woning ook zeer belangrijk. Door onze ervaring met dergelijke schoonmaken houden wij hier dan ook rekening mee. 
 
Hulp bij het schoonmaken van een vervuilde woning
Als u professionele hulp nodig heeft bij het schoonmaken van een vervuilde woning neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier, ons direct bellen of ons u terug laten bellen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van gratis advies over uw specifieke situatie. Ons werkgebied spreid zich over heel Nederland en zelfs daarbuiten. 

 

Heeft u een vraag?