Hennepplantage ontruimen

Een ander aspect waarin wij ons hebben gespecialiseerd is het ontruimen van illegale activiteiten zoals bij een hennepkwekerij.Vaak is de huurder met de noorderzon vertrokken of zit in detentie. Zij zijn verantwoordelijk voor de situatie, maar zullen in de meeste gevallen de wietplantage niet opruimen.

Meer informatie

U zit u met de ontstane lasten. Het pand kan behoorlijk beschadigd zijn en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan omdat elektra onprofessioneel is aangesloten, chemische stoffen aanwezig zijn en vaak ook nog boobytraps aanwezig zijn. Dit is levensgevaarlijk en daarom gaan wij uiterst zorgvuldig en discreet te werk:

  • Apparatuur en installaties afkoppelen en ontmantelen
  • Chemicaliën, aarde, kokos en afval afvoeren
  • Personeel met professionele  technische en elektrotechnische kennis
  • Demonteren en ontmantelen lampen, afzuigingen, koolstoffilters en overige apparatuur 
  • Demonteren  en verwijderen de complexe en onveilige elektrische installaties
  • Herstelwerkzaamheden uitvoeren i.v.m. schade
  • verhuur of verkoopklaar opleveren
  • Gaten dichten, schilderen
Wietplantage ontruimen
 Voor de ontruiming  na  Situatie bij binnenkomst      
  

Het demonteren, ontruimen en afvoeren van een wietplantage is een grote, zware en onveilige klus. Gelukkig kunt u een gespecialiseerd bedrijf inhuren, zoals Woning-Leegruimen.nl Boedelruimingsdienst om u bij te staan. 

Ook hier geldt dat wij door de jaren heen de nodige kennis hebben opgedaan.

Wij komen kosteloos bij u lang voor een vrijblijvende offerten, zodat wij de situatie terplekke kunnen beoordelen waarna u een scherpe offerte krijgt aangeboden.In de offerte  worden alle werkzaamheden in detail opgenomen en krijgt u van ons een totaalprijs inclusief BTW, zodat u niet achteraf voor onvoorziene kosten komt te staan. 

Wij werken snel, professioneel en discreet

 

 Gevaarlijke situatie Situatie Bezemschoon

Meer informatie?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 voor u klaar.
Kijk voor een groter overzicht op: www.wietplantages-opruimen.nl 

Bent u het slachtoffer van een hennepkwekerij in uw woning of winkelpand? Dan heeft u wellicht behoefte aan juridisch advies.
Wij adviseren u om met Advocatenkantoor J.M. Keizer contact op te nemen. Zij zullen u uitgebreid voorzien van informatie.

Omdat het eerste (telefoon)gesprek altijd GRATIS is loopt geen enkel risico. U hoeft slechts uw naam en telefoonnummer of e-mailadres (eventueel voorzien van een specifieke vraag) in te vullen en u wordt dezelfde dag teruggebeld of gemaild.
 
 
Advocatenkantoor J.M. Keizer
Prof. Tulpstraat 16
1018 HA Amsterdam
Tel: 020- 530 1440
(vraag naar mr. J.M. Keizer)
E-mail: keizer@kknm.nl

Heeft u een vraag?