Contact opnemen

Wilt u een offerte aanvragen of simpelweg iets vragen? Neem gerust contact op.

Bel 

+31 (0)85 – 13 011 88

Of What’s App uw foto’s naar:
+31 (0)620 239 239

Hoe werkt het?

Door onze centrale liggingen in diverse steden in het hele land, bieden wij een landelijke dekking. Wij kunnen al binnen enkele dagen ontruimen door het hele land.

Vraag een prijs op

Door het formulier in te vullen kunt u vrijblijvend een offerte opvragen

h

Wij stellen een offerte op

Wij stellen een advies met bijbehorende prijs.

}

Plan een afspraak in

Bent u tevreden met de offerte? Dan plannen we een afspraak in.

Klanten

Projecten

klantbeoordeling

Zijn jullie aangesloten bij een branchevereniging?

Ja, bij Erkende Ontruimers (www.erkendeontruimers.nl). Het voordeel daarvan is dat wij u een succesvol ontruimingsproces kunnen garanderen.

Wat zijn de kosten?

Dat is een lastige vraag, omdat de prijs van veel factoren afhankelijk is, bijvoorbeeld:

  • Om wat voor woning gaat het? Een driekamerflat of een eengezinswoning?
  • Is de vloerbedekking helemaal geplakt of alleen aan de randen?
  • Hoe is de toegankelijkheid van de woning? Trappen, lift, parkeermogelijkheden?
  • Wat is de hoeveelheid inboedel die moet worden afgevoerd, staat de woning helemaal vol met spullen?
  • Zijn er herstelwerkzaamheden? Moet er bijvoorbeeld een schuifdeur worden teruggeplaatst?
  • Is er een afvalcontainer nodig?

Wij komen graag langs om de woning te zien en de hoeveelheid werk te schatten, zodat we u een scherpe prijs kunnen bieden. Om u toch een idee te geven: met een gemiddelde ontruiming van een eengezinswoning zijn we met vier man gemiddeld acht uur bezig.

Een woning opleveren met zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV)

Hebt u een woning die totaal verbouwd is en de huurder eist dat het in originele staat wordt opgeleverd? Volg dan een van deze links die u kunnen helpen:

Hoe lang duurt een ontruiming?

Omdat wij elke dag op een andere locatie zijn streven wij altijd naar één dag. Soms betekent dat lange werkdagen, maar gelukkig kan het in 95% van de gevallen binnen een dag worden voltooid.

Verhuizen jullie ook?

Ja, wij transporteren ook meubelstukken die de familie wil behouden. Met onze capaciteit aan voertuigen is het transport hiervan door heel Nederland geen enkel probleem.

Wat doen jullie met de spullen?

Alle bruikbare inboedel, kleding en dergelijke wordt door ons weggebracht naar dienstverlenende instanties.

Op welke termijn zou het kunnen?

Een afspraak voor een offerte kan altijd binnen 24 uur, of het nu ’s avonds, overdag of in het weekend is! Het tijdsbestek tussen een offerte en de ontruiming is gemiddeld één week. Voor spoedgevallen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Moet ik betalen voor een offerte?

Nee, bij ons is een offerte in heel Nederland, België, Luxemburg en het westen van Duitsland gratis en verplicht het u tot niets.

Komt Woning-leegruimen.nl ook als de woning is vervuild of verwaarloosd?

Uiteraard! Woning-leegruimen.nl heeft hiervoor een aparte divisie die altijd voor u paraat staan met uitgebreide ervaring. Ook beschikken wij over de benodigde veiligheidskleding, desinfectiemiddelen, luchtwegbescherming en schoonmaakmachines zoals pompen en waterstofzuigers.

Wat moet ik zelf doen?

Niets! Als er inboedel moet achterblijven, dan is het handig als dat van een sticker is voorzien of in een hoek is verzameld.

Maken jullie ook schoon?

Ja, wij leveren de woning standaard bezemschoon op. Daarbij hoort ook een doekje over het aanrecht en de vensterbanken. Mocht u meer schoonmaak wensen hebben dan is dit altijd bespreekbaar.

Verrichten jullie ook herstelwerkzaamheden?

Ja! Wij kunnen alle herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Als bijvoorbeeld een koophuis is verwaarloosd en er in geen jaren is geschilderd, dan kunnen wij alle muren witten en het huis weer opknappen, zodat de woning weer verkoopbaar is.

Kunnen jullie het afhandelen met de woningbouwvereniging?

Jazeker. Als de opdrachtgever op grote afstand van de te ontruimen woning verblijft is het handig om van deze service gebruik te maken. Woning-leegruimen.nl is bij de voorinspectie aanwezig en na de ontruiming regelen wij ook de eindinspectie en leveren wij de sleutel voor u in.

Heeft Woning-leegruimen.nl ook mogelijkheden om spullen op te slaan?

Wij beschikken over meerdere opslagunits. Deze units bevinden zich in Beverwijk en één zwaarbeveiligde opslag (met paspoortcontrole) van 400 m2 in Katwijk (ZH) voor al uw waardevolle inboedel.

Verzorgen jullie de gehele ontruiming?

Ja, van het leegruimen van de kasten, het opruimen van de meubels tot het afvoeren van het laatste stukje vloerbedekking en het vegen van de vloeren. U hoeft zelf eigenlijk niets te doen, alleen spullen uitzoeken en uit de woning halen waar u zelf een bestemming voor hebt.

Opkopen, doen jullie dat ook?

Ja en nee. In principe niet, maar als er sprake is van verkoopbare spullen dan wordt hiervoor in overleg een bedrag in mindering gebracht op de totale kosten van de ontruiming. Voor waardevolle stukken uit de inboedel kunnen wij een erkend veilinghuis inschakelen. Vabos kan voorlopige taxaties (laten) doen en het transport verzorgen.

Heeft u een vraag?