Nicotineaanslag & Rooklucht verwijderen

Als je ooit in de woning van een intensieve roker bent geweest, zijn twee dingen je waarschijnlijk opgevallen: een distinctieve sigarettengeur en (als er genoeg in de woning is gerookt) gelige, soms ietwat plakkerige muren. Wij bieden diverse oplossingen voor het verwijderen van nicotineaanslag en rooklucht. Hieronder zullen wij kort uitleggen hoe deze problemen ontstaan en wat er aan gedaan kan worden. Tevens zullen wij uitleggen wanneer nicotineaanslag zelf verwijderd kan worden, of wanneer dit beter overgelaten kan worden aan een professioneel bedrijf als het onze.

Meer informatie

Nicotineaanslag professioneel verwijderen

Hoe langer er in de woning gerookt is, hoe dieper de nicotine in zachte oppervlakken heeft kunnen intrekken, en een aanslag heeft kunnen vormen op de muren. Als je muren zeer geel geworden zijn, of als de geur niet meer uit te staan is, dan is het waarschijnlijk tijd om de Woning-Leegruimen.nl te bellen.
Wij hebben zeer krachtige reinigers die geuren afbreken op een moleculair niveau, en industriële schoonmaakmiddelen die binnen no-time de nicotine laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook beschikken wij over speciale machines waarmee wij meubels kunnen reinigen zoals bankstellen en stoelen, en luchtzuiveringsmachines voor de meest hardnekkige geuren.
Dus, als je een meer intensieve oplossing nodig hebt, en je woning weer mooi schoon en fris wilt hebben voor bijvoorbeeld een huisverkoop, dan kun je ons altijd bellen. Wij zijn 24/7 inzetbaar en voeren werkzaamheden uit voor families, als woningbouwvereniging en andere partijen. Wij staan klaar om te helpen, wacht dus geen moment langer.

Heeft u een vraag?