Tapijt & laminaat verwijderen

Tapijt, laminaat, linoleum  verwijderen kan gecombineerd worden met de ontruiming van een woning of een bedrijfspand, maar ook als er geen ontruiming nodig is, kunnen wij u hierbij van dienst zijn.  Woning-Leegruimen.nl  kan voor u al uw vloeren verwijderen, ook als deze verlijmd zijn.

Meer informatie

Jarenlange ervaring

Wij hebben al een jarenlange ervaring in het verwijderen van parket, laminaat, zeil, tapijt, PVC, tegels en linoleum vloeren. Na het verwijderen controleren wij altijd of de dekvloer er netjes uit ziet en of er geen schade is. Als de dekvloer er toch niet netjes uit ziet of als er sprake is van schade, kan VABOS Woningontruiming eventueel een reparatie uitvoeren of zelfs een nieuwe dekvloer storten. 

Wanneer wij de vloer of het tapijt verwijderd hebben, zorgen wij ervoor dat het pand bezemschoon wordt opgeleverd.

Hoe werken wij?

Wij maken altijd eerst een vrijblijvende afspraak om de locatie te komen bezichtigen, zo krijgen wij precies zicht op welke werkzaamheden er verricht moeten worden. We bespreken direct uw wensen en eisen en geven daarop een indicatie van de kosten. In overleg met u reserveren wij een datum voor het verwijderen van uw vloer of tapijt.

Het is ook mogelijk om op afstand een offerte uit te brengen doormiddel van foto’s die verstuurd kunnen worden via What’s app 06 20 239 239 of natuurlijk via de mail: info@woning-leegruimen.nl

Heeft u een vraag?