Verhuizen van senioren

Wij verhuizen regelmatig senioren van een eengezinswoning of appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis. Om deze levenservaren ouderen respectvol te verhuizen staan wij altijd klaar met een professioneel geduldig en flexibel team. Wij helpen eventueel met het zorgvuldig in- en uitpakken van het huisraad. Uiteraard gebeurt alles in goed overleg, zowel met degene die verhuist als met de familie.

Meer informatie

Verhuizing in twee delen

Woning-Leegruimen.nl is gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Wij bieden deze verhuisservice door heel Nederland. Meestal bestaat zo’n verhuizing uit twee delen:

  1. Een gedeelte van de inboedel naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of seniorenwoning verhuizen.
  2. De inboedel die achterblijft vakkundig verwijderen. We verzorgen ook alle verdere werkzaamheden zoals het bezemschoon opleveren van een woning voor een volgende huurder of koper.

Natuurlijk beschikken wij over professioneel materieel om uw inboedel zo efficiënt mogelijk te verhuizen, zoals verhuisdekens, dozen, spanbanden, allerlei rollend materieel, meubelbakken, vrachtwagens en ladderliften. Ook kunt u onze beveiligde opslag van meer dan 400 m2 gebruiken.

Totaalpakket seniorenverhuizing:

  • Verhuisdozen en inpakpapier aanleveren
  • Huisraad in- en uitpakken
  • Huisraad schoonmaken
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • De achtergelaten woning verder ontruimen en opleveren voor eindinspectie

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid huisraad en verdere omstandigheden. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om een offerte uit te brengen. Natuurlijk kunt u ook met hulp van familie en vrienden alles in- en uitpakken en door Vabos de verhuizing te laten uitvoeren. Dat bespaart u weer wat kosten. Kortom alles is mogelijk.

Meer informatie?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 voor u klaar.

Heeft u een vraag?