Tuin opruimen

Woning-Leegruimen.nl Woningontruiming zorgt voor een snelle opruiming van uw tuin. Wij zijn een erkend woningontruimingsbedrijf en werken door heel Nederland en landsgrenzen. U kunt ons zowel als particulier, of als bedrijf inschakelen voor het ontruimen van een woning en/of tuin. Wij werken nauw samen met woningcorporaties, bedrijven, huurders of woningeigenaren en kunnen conform huureisen de tuin of woning kaal opleveren. Doordat ons personeel breed gespecialiseerd is, kunnen wij iedere dienst op maat leveren, zoals het ontruimen van de tuin. Wij ontzorgen en leveren de tuin geheel naar wens op.

Meer informatie

Onze tuin opruiming service

  • Aanbouw verwijderen: Zijn er schuren, schuttingen, aanlegsteigers, kassen, hokken en overige bouwwerken aanwezig, dan kunnen wij deze geheel verwijderen.
  • Verwijderen elektra: Dient er elektra verwijderd te worden, aangebracht in schuren, of tuinverlichting, dan kunnen wij dit professioneel verwijderen.
  • Bomen en beplanting: Naar geldende regels binnen uw gemeente, kunnen wij iedere boomsoort en groenaanplanting rooien en geheel verwijderen. Ook hardnekkig boomwortels worden uitgegraven.
  • Bestrating: Naar afspraak kan iedere bestrating verwijderd worden, waaronder betonnen vloeren, zwaargewicht tuintegels, houten vloerdelen en overige bestrating.
  • Overigen: Zijn er bijzonder elementen aanwezig in uw tuin, zoals vijvers, waterputten- en pompen? Wij dempen deze en sluizen het water weg.


De tuin herinrichten | Afval afvoeren

Is het nodig dat de tuin naar de originele staat wordt teruggebracht, dan voeren wij dit graag voor u uit. Wij beschikken over gediplomeerd en ruim ervaren hovenierspersoneel. We kunnen u kundig advies uitbrengen waar nodig, om de tuin in optimale toestand af te leveren. Het vrijgekomen afval van de tuinontruiming zal door ons naar een milieuvriendelijk afvalverwerkingsbedrijf worden gebracht. Hier wordt het tuinafval onderscheiden in categorieën, zodat hergebruik als compost, houtsnippers en overig hergebruik mogelijk is. Bruikbare onderdelen uit uw tuin krijgen zo een tweede leven.


Snelle oplevering

Ons team zorgt voor een snelle oplevering van de tuin ontruiming, omdat in veel gevallen een spoedige oplevering geboden is. De huur of hypotheek loopt immers door, daarnaast kan het zijn dat de woning of het bedrijfspand aan nieuwe huurders moet worden opgeleverd. Wij begrijpen als geen ander dat de tuin ontruiming vlot en deskundig dient te verlopen; ons team staat voor u klaar.


Offerte aanvragen | Scherpe prijzen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze tuin ontruiming service, of wilt u vrijblijvend een aantrekkelijk geprijsde offerte op maat ontvangen: Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een vraag?