Tapijt & laminaat verwijderen

Tapijt, laminaat, linoleum  verwijderen kan gecombineerd worden met de ontruiming van een woning of een bedrijfspand, maar ook als er geen ontruiming nodig is, kunnen wij u hierbij van dienst zijn. VABOS Woningontruiming kan voor u al uw vloeren verwijderen, ook als deze verlijmd zijn.

Meer informatie

De woning ontruimen

De woning, kamer of appartement wordt altijd conform de reglementen van de verhuurder bezemschoon en discreet opgeleverd. Wij hanteren altijd inclusief prijzen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. U krijgt ook nog een vergoeding voor de inboedel.

Speciale Ontruimingen

Het ontruimen, schoonmaken en desinfecteren van vervuilde woningen behoort ook tot onze specialiteiten. Denkt u maar aan de welbekende TV-programma’s. Wij verzorgen ook het schoonmaken van een Plaats Delict of bij een overlijden, dit gebeurt uiterst discreet! Het ontruimen van hennepplantages behoort ook tot onze specialisaties.

Snelle realisatie mogelijk

Door onze centrale liggingen in diverse steden in het hele land, bieden wij een landelijke dekking. Wij kunnen al binnen enkele dagen ontruimen door het hele land.

Lid van erkende ontruimers

De laatste jaren zijn er tal van ontruimingsbedrijven bijgekomen. Een aantal ervan levert mindere kwaliteit. Doordat wij zijn aangesloten en gecertificeerd bent u verzekerd voor een zorgeloze ontruiming en/of verhuizing met oplevergarantie.

Verhuizen van Senioren

Het verhuizen van senioren behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden dan en all-in service aan. Wij verhuizen uw inboedel naar het nieuwe adres en ruimen uw oude woning geheel leeg en Leveren het bezemschoon op.

Ontruimen van Bedrijven

Onze diensten behoren niet alleen tot de particulieren. Wij hebben een zeer gedegen kennis en ervaringen m.b.t. het leegruimen, slopen of verhuurklaar maken van woningen, kantoren, bedrijfspanden en fabrieken. Neem gerust even een kijkje op onze site speciaal voor bedrijven www.bedrijfsontruimingen.nl

Openingstijden

Elke dag van 08:00 – 22:00 

Locatie

1072 HT Amsterdam

Links naar Diensten

Woning ontruiming
Bedrijfsontruiming
Bewindvoering
Tuin opruimen
Senioren verhuizing
Lijkvinding ontruimen
Hennepplantage ontruimen
Nicotine aanslag verwijderen
Tapijt en laminaat verwijderen

Heeft u een vraag?